تبلیغات
پارس پیما - طرز تهیه کروکت میگو
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
طرز تهیه کروکت میگو
نوشته شده در جمعه 8 آبان 1394
ساعت : 12:28 ب.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی

طرز تهیه کروکت میگو

طرز تهیه کروکت میگو

مواد لازم برای 3 نفر
250 گرم برنج
5 پیمانه آب گرم
1عدد عصاره سبزیجات
1عدد عصاره مرغ
50 گرم کره
1عدد زرده تخم مرغ
200 گرم پنیر پار مسان
1 ق س زعفران دم کرده
200 گرم میگو
2 عدد تخم مرغ
1 ق س پاپریکا
2 ق س روغن زیتون
150 گرم پودر سوخاری
به مقدار لازم روغن مایع
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
2. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان تان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.


:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: کروکت , میگو , آشپزی , دریایی ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر