تبلیغات
پارس پیما - طرز تهیه کوفته شیرین ( کرمانشاه )
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
طرز تهیه کوفته شیرین ( کرمانشاه )
نوشته شده در چهارشنبه 30 تیر 1395
ساعت : 01:35 ب.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی
طرز تهیه کوفته شیرین ( کرمانشاه )

اینم کوفته شیرین کرمانشاهی بسیار خوشمزه…

 

مواد لازم کوفته شیرین :

 

  • برنج: 200 گرم
  • نعنا خشک: 25 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • سرکه: دو سوم لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • تخم ‏مرغ: 1 عدد
  • آب: 1 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه کوفته شیرین :

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود.

سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.

بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید.

وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

انرژی کل: 1900 کیلو کالری


:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: کوفته شیرین , کرمانشاه ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر