تبلیغات
پارس پیما - طرز تهیه ترشی بامیه
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
طرز تهیه ترشی بامیه
نوشته شده در جمعه 1 مرداد 1395
ساعت : 03:33 ب.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی


بامیه را اینبار ترشی کنید و استفاده نمایید.
 
 
مواد لازم ترشی بامیه :
 
 بامیه              500 گرم
 سركه و آب     از هر کدام دو پیمانه (500 میلی‌لیتر)
 نمك               نصف قاشق مرباخوری
سیر                سه حبه
 فلفل تند         دو عدد
برگ گلپر         چهار عدد
نمك               یك و نیم قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی بامیه:

ابتدا بامیه‌ها را شسته و با قیچی انتهای آن را جدا می‌كنیم. سپس آنها را در قابلمه ریخته، با 250 میلی‌لیتر سركه، 250 میلی‌لیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمك روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد.
 
پس از پختن، بامیه‌ها را آبكش كرده و می‌گذاریم تا سرد شود. بامیه ، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شیشه می‌ریزیم.
 
 
یك پیمانه سركه یك پیمانه آب و یك و نیم قاشق سوپخوری نمك را مخلوط كرده و هم می‌زنیم تا نمك در آب حل شود محلول را روی بامیه‌ها ریخته، در شیشه را محكم بسته و در جای خنك نگهداری می‌كنیم. بعد از دو هفته ترشی آماده است.
 

:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: ترشی بامیه ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر