تبلیغات
پارس پیما - طرز تهیه مربا پوست پسته
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
طرز تهیه مربا پوست پسته
نوشته شده در دوشنبه 29 شهریور 1395
ساعت : 01:49 ب.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی

طرز تهیه مربا پوست پسته


طرز تهیه مربا پوست پسته

مواد لازم :

 پوست پسته تازه  1 کیلو
 شکر  1 کیلو
 هل یا وانیل  به قدر لازم
 آبلیمو  نصف استکان
 گلاب در صورت تمایل  1 فنجان
خلال پسته 1 فنجان

 

طرز تهیه مربا پوست پسته :

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.


:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: مربا , پوست پسته ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
سارا دوشنبه 29 شهریور 1395 05:01 ب.ظ
سلام دوست خوبم
وبلاگ زیبایی داری
برای پیشرفت این وبلاگ زیبا نیاز به ابزار داری
به سایت ما بیا و ابزار وبلاگت رو انتخاب کن

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر